Όταν ένας Νομάδας σαν τον Nomad Chef Andreas Lagos , επιστρέφει στα Πάτρια Εδάφη, οι άνθρωποι των Hellenic Greenhouses SA , της Tropos Branding Co και του Snack Τομάτας Tomaccini, δεν θα μπορούσαν παρά να τον καλωσορίσουν στο νησί που γεννήθηκε και μεγάλωσε, την πανέμορφη Σάμο...
Θα χαρούμε τον Ανδρέα στο Θερμοκήπιο μας και θα είμαστε μαζί του στην πολύ σημαντική στιγμή του που δεν είναι άλλη απ΄την παρουσίαση του βιβλίου του "ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ" στο Μουσείο Σαμιακού Οίνου.
Θα χαρούμε τον Ανδρέα στο Θερμοκήπιο μας και θα είμαστε μαζί του στην πολύ σημαντική στιγμή του που δεν είναι άλλη απ΄την παρουσίαση του βιβλίου του "ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ" στο Μουσείο Σαμιακού Οίνου.
Περιμένουμε όλους τους Σαμιώτες να έρθουν στην εκδήλωση να ακούσουν τον
Ανδρέα να μοιράζεται τις παιδικές του μνήμες, τις εμπνεύσεις του αλλά
και τα μελλοντικά σχέδιά του.
Ευκαιρία για όσους θα παρευρεθούν να έχουν ιδιόχειρη αφιέρωση του συγγραφέα στο βιβλίο τους...
Καλή αντάμωση το Σάββατο 29 του Μάρτη στις 18.00!
Ευκαιρία για όσους θα παρευρεθούν να έχουν ιδιόχειρη αφιέρωση του συγγραφέα στο βιβλίο τους...
Καλή αντάμωση το Σάββατο 29 του Μάρτη στις 18.00!