Σύγχρονο Εστιατόριο " It" - ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΓΟΣ - TOMACCINI - TROPOS
Το Κολωνάκι (Σκουφά 29) αποτέλεσε τη δεύτερη στάση στο ταξίδι του Nomad chef Andreas Lagos που αφορά το βιβλίο του «ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ» στο κοινό που ψάχνει να ανακαλύψει την απλότητα και τη δημιουργικότητα στην κουζίνα.
Αυτή τη φορά οικοδεσπότες ήταν οι άνθρωποι του σύγχρονου εστιατορίου «Ιt» του οποίου o Ανδρέας επιμελείται το menou με έμφαση στις πρώτες ύλες και φυσικά με πολύ... Tomaccinicini!
Το βράδυ της Τετάρτης 12 Φλεβάρη δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τους επισκέπτες που έδειξαν με την παρουσία τους την εμπιστοσύνη τόσο στον Ανδρέα Λαγό και το βιβλίο του όσο και στη δουλειά των ανθρώπων του "It".
Φυσικά τόσο το Tomaccini όσο και η TROPOS Branding Co ήταν χορηγοί «Γεύσης & Αντιοξειδωτικών» και Προβολής αντίστοιχα...
http://www.itrestaurant.gr/
Το Κολωνάκι (Σκουφά 29) αποτέλεσε τη δεύτερη στάση στο ταξίδι του Nomad chef Andreas Lagos που αφορά το βιβλίο του «ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ» στο κοινό που ψάχνει να ανακαλύψει την απλότητα και τη δημιουργικότητα στην κουζίνα.
Αυτή τη φορά οικοδεσπότες ήταν οι άνθρωποι του σύγχρονου εστιατορίου «Ιt» του οποίου o Ανδρέας επιμελείται το menou με έμφαση στις πρώτες ύλες και φυσικά με πολύ... Tomaccinicini!
Το βράδυ της Τετάρτης 12 Φλεβάρη δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από τους επισκέπτες που έδειξαν με την παρουσία τους την εμπιστοσύνη τόσο στον Ανδρέα Λαγό και το βιβλίο του όσο και στη δουλειά των ανθρώπων του "It".
Φυσικά τόσο το Tomaccini όσο και η TROPOS Branding Co ήταν χορηγοί «Γεύσης & Αντιοξειδωτικών» και Προβολής αντίστοιχα...
http://www.itrestaurant.gr/