Το TOMACCINI στην FOOD EXPO 2014 - έκθεση Τροφίμων και Ποτών


Το TOMACCINI στην FOOD EXPO 2014 - έκθεση Τροφίμων και Ποτών : 15-17 Μαρτίου στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα

Η 1η FOOD EXPO έκθεση Τροφίμων και Ποτών που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 17 Μαρτίου 2014, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO έρχεται να απαντήσει στο καθολικό αίτημα της αγοράς για μια σύγχρονη και δυναμική έκθεση διεθνών προδιαγραφών με ξεκάθαρη στόχευση στην Β2Β αγορά.

Πρωταρχικός στόχος της 1ης FOOD EXPO είναι να αποτελέσει τον θεσμό για την προώθηση και την προβολή των Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών, καθώς και των υπηρεσιών και τεχνολογιών που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο, σε όλους τους επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η FOOD EXPO φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν ουσιαστικό δίαυλο επικοινωνίας για όλους τους παραγωγούς, τις επιχειρήσεις μεταποίησης αλλά και εκείνες της εμπορίας Τροφίμων και Ποτών, συμβάλλωντας ουσιαστικά στην ενημέρωση, τη δημιουργία νέων συνεργασιών, αλλά και προσφέρωντας ένα ουσιαστικό βήμα για τις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Επικουρικά και προς την κατεύθυνση αυτή στην FOOD EXPO, θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 250 διεθνείς αγοραστές αλυσίδων σούπερ μάρκετ προερχόμενοι από χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, αλλά και των ΗΠΑ. Στόχος της κίνησης αυτής είναι η μεγιστοποίηση του όφελους των εκθετών και η ευκαιρία Β2Β συναντήσεων στα πλαίσια της έκθεσης.
Blogger Template by Clairvo