To TOMACCINI κερδίζει την 1η θέση στα Business Excellence Awards 2013

To 1o Βραβείο στην Κατηγορία «Έρευνα & Ανάπτυξη» κατέκτησε στο “TOMACCINI” ως το 1ο Snack Τομάτας στην Ελληνική Αγορά με μια κοινή βράβευση των τριών εταιρειών που συνέβαλαν στη δημιουργία του και είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΑΕ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε και DKG Consulting Ltd.



Την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, σε μια λαμπερή τελετή όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών τους, ανακοινώθηκαν οι νικητές των σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2013. Η βράβευση των εξαιρετικών πρακτικών των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στη 2η διοργάνωση του θεσμού έδωσε την ευκαιρία παρουσίασης στο κοινό των στοιχείων που οδήγησαν την κριτική επιτροπή στην επιλογή των νικητών αλλά και στους παρευρισκόμενους να επιβεβαιώσουν την αξία της δημιουργικής απάντησης στις προκλήσεις της εποχής.

Οι βέλτιστες πρακτικές των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτικών εταιρειών διακρίθηκαν βάσει μιας αδιάβλητης διαδικασίας, που θεσμοθέτησε το περιοδικό σελφ σέρβις της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η επιτροπή εξέτασε τα αναλυτικά στοιχεία και την τεκμηρίωση που κατέθεσαν βάσει του κανονισμού διεξαγωγής του διαγωνισμού οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις, και αποφάσισε με γνώμονα την διάκριση των πρωτοβουλιών που εμπεριέχουν στοιχεία όπως η καινοτομία, η αποτελεσματικότητα και η κοινωνική ευαισθησία, άξιες να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Τα βραβεία είχαν την υποστήριξη των φορέων ΣΕΒΤ, ECR Hellas και ΙΕΛΚΑ, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν και στην κριτική επιτροπή, ενώ τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.
Στη φωτο από αριστερά: Χρήστος Δ. Κατσάνος (DKG), Ηρακλής Χριστοδουλάκης (ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ) και Γρηγόρης Γερασίμου (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΑΕ).

Μεγάλοι νικητές των βραβείων ήταν οι: Μαρινόπουλος ΑΕ (5 βραβεία), Δ. Μασούτης ΑΕ (5 βραβεία), ΑΒ Βασιλόπουλος ΑΕ (4 βραβεία) και Μετρό (3 βραβεία).

Η παρουσίαση της εκδήλωσης έγινε από την κ. Κατερίνα Μπουσμπουκέα, υπεύθυνη διαφήμισης του «σελφ σέρβις». Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.selfserviceexcellenceawards.gr/
Blogger Template by Clairvo