Σχόλια πελατών


29/05/2013
"τελειο προιον, πραγματικη επανασταση στην τοματα,ευχομαι τα καλυτερα"
Πατσιαλας Αλεξανδρος.
Λαγκαδάς-Θεσσαλονίκη

21/05/2013
"Πριν καιρό έκπληκτος πέτυχα σε ένα ΑΒ το #TomatoSnack Tomaccini. Με χαρά πλέον μαθαίνω εδώ για το πώς προέκυψε, από τον @C_D_Katsanos"
kallisthenis (Twitter)





10/05/2013
"Μια επένδυση πρωτοποριακή, μοναδική και γι' αυτό σημαντικότατη, όχι μόνο για τη Σάμο, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα! Με υποδειγματικές εγκαταστάσεις και εξαιρετικό προιόν, το Tomaccini είναι πραγματικά αξεπέραστο!!!"
Κώστας-Λένα Ιερά Οδός Πυθαγόρειο


14/03/2013
"Η πρωτοπορια της Σάμου και στον πρωτογενη τομεα"
Themistoklis Papatheofanoys


26/01/2013
"Εύχομαι ότι καλύτερο στη πολύφερνη δεσποινίδα Tomaccini.Έχει άλλωστε τις καλύτερες καταβολές απο έμπειρους, ευφάνταστους και δημιουργικούς γονείς .... Γεύσεις "απο σπίτι" !!!"
Xan Tak


26/01/2013
"Καλησπέρα σας. Εχω γίνει πρόσφατη φίλη σας, αλλα μόνο στην σελίδα αυτή, διότι τα ντοματάκια σας μου εχουν πάρει τα μυαλά. Είναι το καλύτερο προιον σε ντοματινι που κυκλοφορεί στην αγόρα από το καλοκαίρι που τα είχα πρωτοδοκιμάσει. Ειδικα τα ζεστά βράδια του περσινού καλοκαιριού, σχεδόν κάθε βράδυ έκοβα τα ντοματίνια στην μέση, μαζί με φρέσκα φύλλα βασιλικού απο την γλάστρα μου, λίγο ελαιόλαδα, χοντρό αλάτι και μερικές σταγόνες μπαλσάμικου, και δεν ήθελα τιποτε αλλο για βραδυνό. Εαν σας βρίσκεται στο σπίτι και λίγη φρέσκια mozzarella , ειίναι απλα θεικκό, και επίσης μια πολύ ωραία εμφάνιση για να στολίσετε το τραπέζι σας, και να καλέσετε μερικούς φίλους για ενα κρασάκι ή μπύρα. Ευτυχως στην περιοχή που μένω τα προμηθεύουν ολα τα καταστήματα του ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, και δεν λείπουν ποτέ απο το ψυγείο μου. Τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ, που δώσανε μια διαφορετική νότα στην καθημερινότητα της διατροφής μας!!!!!!!!!!!!" 
Liz Atanian /Αθήνα


21/01/2013
"Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε την οικογένειά μας στο τέλος του 2012...Ένα κουτί με πολλά Tomaccini ήρθε στο σπίτι μας μέσω courier. Κι όλα αυτά λόγω κάποιας συζήτησης που έφτασε στα αφτιά των ανθρώπων των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ και αφορούσε ένα μικρό παράπονο για τη σταθερότητα της γεύσης !!! Τελικά δεν γίνονται μόνο στο εξωτερικό. Υπάρχουν και στην Ελλάδα επιχειρήσεις και άνθρωποι που σέβονται τους πελάτες τους. Και όταν σέβεσαι τους πελάτες σου, τότε σέβεσαι το όνομά σου....Συγχαρητήρια!" 
Δημήτρης Δασκαλάκης
Blogger Template by Clairvo